Із зали засідань Президії НАН України (27 червня 2018 р.) (Вісник НАН України, 2018)
На засіданні Президії НАН України 27 червня 2018 року розглядалися такі питання:
нові біоактивні молекули
та їх мішені: пошук, конструювання і механізми дії
(доповідач — член-кореспондент
НАН України А.І. Вовк); математичне моделювання
складних систем на основі суперкомп’ютерних технологій
(доповідач — член-кореспондент
НАН України О.М. Хіміч); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.