Ювілей президента Національної академії аграрних наук України (до 60-річчя академіка НААН України Я.М. Гадзала) - Пирожков, С.І.; Вергунов, В.А. (Вісник НАН України, 2018)
3 серпня 2018 р. виповнюється 60 років відомому українському вченому-агроному, фахівцю із захисту ягідних культур від шкідників, політичному
діячу, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, президенту Національної академії аграрних наук України, доктору сільськогосподарських наук, професору, академіку НААН України Ярославу Михайловичу Гадзалу.