Електричні та магнітні пристрої: термінологія міжнародного електротехнічного словника - Клименко, Б.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2008)
Розглядається низка проблем, пов‘язаних із запровадженням термінів і визначень з Міжнародного електротехнічного словника (МЕС). Починається публікація неофіційного перекладу однієї з частин МЕС, а саме частини 151 - Electrical and magnetic devices (Електричні та магнітні пристрої) з авторськими коментарями та тлумаченнями Рассматривается ряд проблем, связанных с внедрением терминов и определений из Международного электротехнического словаря (МЭС). Начинается публикация неофициального перевода одной из частей МЭС, а именно части 151 - Electrical and magnetic devices (Электрические и магнитные устройства) с авторскими комментариями и разъяснениями The paper considers a number of problems concerning introduction of terms and definitions from International Electrical Dictionary (IED). We begin publishing a nonofficial translation of an IED part, namely, part 151 - Electrical and magnetic devices, with the author's comments and explanations.