Моделювання сил одностороннього магнітного тяжіння в коаксіально-лінійному синхронному вібраторі при несиметричному розташуванні якоря - Макогон, С.А. (Електротехніка і електромеханіка, 2008)
Проанализированы силы одностороннего магнитного притяжения и тяговые характеристики методом конечных элементов для коаксиально-линейного синхронного вибратора с зубчатым и беззубчатым статором. Проаналізовано сили одностороннього магнітного тяжіння і тягові характеристики методом скінченних елементів для коаксіально-лінійного синхронного вібратора з зубцевим та беззубцевим статором. Unidirectional magnetic forces and traction characteristics for a coaxial-linear synchronous vibrator with a toothed and toothless stator are analysed by a finite element method.