Параметры вентильного двигателя с постоянными магнитами - Радимов, И.Н.; Гулый, М.В.; Рымша, В.В.; Чан Тхи Тху Хыонг (Електротехніка і електромеханіка, 2008)
Приведен расчет и идентификация параметров явнополюсного вентильного двигателя с постоянными магнитами . Наведено розрахунок та ідентифікація параметрів явнополюсного вентильного двигуна з постійними магнітами. Calculation and identification of parameters of a brushless DC motor with permanent magnets are presented.