Структурная изомерия и ее моделирование в задачах генетического синтеза электромеханических структур - Шинкаренко, В.Ф.; Августинович, А.А.; Лысак, В.В.; Вахновецкая, М.А. (Електротехніка і електромеханіка, 2009)
Дано определение структурной изомерии. Обоснована взаимосвязь структурной изомерии с генетическим принципом репликации электромагнитных хромосом. Разработан метод синтеза структурных изомеров на основе последовательного применения генетических и геометрических преобразований. Дається визначення структурної ізомерії. Обгрунтовано взаємозв’язок структурної ізомерії з генетичним принципом реплікації електромагнітних хромосом. Розроблено метод синтезу структурних ізомерів на основі послідовного застосування генетичних і геометричних перетворень. The definition of structural isomery is given. Relation between structural isomery and genetic principle of electromagnetic chromosomes replication is validated. A structural isomers synthesis method based on sequential genetic and geometrical transformations is developed.