Использование атипичных антипсихотиков в комплексном лечении тревожно-депрессивных расстройств у женщин - Шляхов, И.Н. (Фізико-хімічний інститут ім. О.В.Богатського НАН України, 2008)
У ході дослідження з’ясовано ефективність використання препарату амисульприд у комплексному лікуванні тривожно-депресивних розладів у жінок. Продемонстровано значення атипових антипсихотиків в лікуванні афективної патології. In the result of research, the effective use of amisulprideis was proved in a complex treatment of female anxious-depression disorders. The importance of atypical antipsychotics was demonstrated in treatment of affective pathology.