Дослідження автономної електромеханічної системи на базі асинхронної машини в несиметричному режимі роботи - Шуруб, Ю.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2009)
Проведены исследования влияния параметров асинхронной машины на её степень использования и характеристики в режиме автономного генератора при трехфазной и однофазной нагрузках и упрощенной несимметричной системе возбуждения. Проведено дослідження впливу параметрів асинхронної машини на її ступінь використання та характеристики в режимі автономного генератора при трифазному та однофазному навантаженнях та спрощеній несиметричній системі збудження. Influence of induction machine parameters on its application efficiency and characteristics in selfcontained generator mode under three-phase and single-phase loads and with a simplified asymmetrical excitation system is studied.