Переходные процессы при программируемой коммутации подобных емкостных накопителей энергии - Петков, А.А. (Електротехніка і електромеханіка, 2009)
В работе получены аналитические выражения для описания импульса тока в нагрузке при программируемой коммутации подобных емкостных накопителей энергии. Показана возможность регулирования формы импульса тока изменением программы коммутации и напряжения зарядки накопителей. У роботі отримані аналітичні вирази для опису імпульсу струму в навантаженні при програмувальній комутації подібних ємнісних накопичувачів енергії. Показано можливість регулювання форми імпульсу струму зміною програми комутації та напруги зарядки накопичувачів. In the work, analytical expressions for current impulse description in load under programmed switching of similar energy capacitor storages are obtained. A feasibility of the current impulse shape regulation by changing the switching program and the storage charge voltage is shown.