Электроны и земная цивилизация - Баранов, М.И. (Електротехніка і електромеханіка, 2009)
С научно-технических и исторических позиций показана фундаментальная роль элементарных носителей электрического заряда − электронов в образовании и развитии земной цивилизации. З науково-технічних та історичних позицій показано фундаментальну роль елементарних носіїв електричного заряду − електронів в утворенні і розвитку земної цивілізації. The fundamental role of elementary electric charge carriers, electrons, in formation and development of Earth civilization is shown from scientific and technical and historical points of view.