Развитие представлений о механизмах срабатывания тригатронов и их рациональной конструкции (обзор) - Бойко, Н.И.; Евдошенко, Л.С.; Зароченцев, А.И.; Иванов, В.М. (Електротехніка і електромеханіка, 2009)
В статье по результатам анализа литературных источников показано развитие представлений о механизмах пробоя тригатронов, особое внимание уделено времени t₃ запаздывания пробоя тригатронов и его разбросу Δt₃. У статті за результатами аналізу літературних джерел показано розвиток уявлень щодо механізмів пробою тригатронів, особливу увагу приділено часу запізнення t₃ пробою тригатрону та його розкиду Δt₃. In the paper, on the basis of results of literature analysis, development of conceptions about trigatron breakdown mechanisms is shown. Special attention is devoted to trigatron breadown delay time t₃ and its spread Δt₃.