80-річчя члена-кореспондента НАН України Е.Я. Рудавського (Вісник НАН України, 2018)
10 вересня 2018 р. виповнюється 80 років відомому вченому в галузі фізики і техніки низьких температур, лауреату
Державної премії України в галузі науки і техніки, члену-кореспонденту НАН України Едуарду Яковичу Рудавському.