60-річчя члена-кореспондента НАН України В.А. Татаренка (Вісник НАН України, 2018)
19 вересня 2018 р. виповнюється 60 років відомому вченому в
галузі фізики твердого тіла і теорії металічного стану, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки члену-кореспонденту НАН України Валентину Андрійовичу Татаренку.