Із зали засідань Президії НАН України (11 липня 2018 р.) (Вісник НАН України, 2018)
На засіданні Президії НАН України 11 липня 2018 року розглядалися такі питання: відновлювана енергетика:
енергоефективність, економіка,
екологія (доповідач —
член-кореспондент НАН України
С.О. Кудря); науково-технічні проблеми
механічної обробки
інструментами
з надтвердих матеріалів:
стан та перспективи
(доповідач — доктор технічних
наук С.А. Клименко); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.