Особливості характеристик високовольтних випробувальних трансформаторів - Бржезицький, В.О.; Гаран, Я.О. (Електротехніка і електромеханіка, 2010)
Досліджені високовольтні випробувальні трансформатори напруги, визначена залежність їх похибки від характеру навантаження Исследованы высоковольтные испытательные трансформаторы напряжения, определена зависимость их погрешности от характера нагрузки High-voltage test transformers are investigated, dependence of their inaccuracy on loading condition is determined.