Особові печатки правобережної шляхти (нововіднайдені екземпляри) - Алфьоров, О. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2009)
У 2004 р. автором було віднайдено 258 раніше невідомих шляхетських печаток ХІХ ст. В статті подано 26 нових печаток. В 2004 г. автором были найдены 258 раньше неизвестных дворянских печатей ХІХ в. В статье приведено 26 новых печатей. In 2004 the author has been found 258 nobiliary seals from the 19th century, wich were unknown until that time. In this article are pointed 26 new seals.