Дячки і село Мале Старосілля (XVIII–XX ст.) - Кривошея, І. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2009)
У статті досліджено генеалогію селянської родини Дячків, первісним місце поселення яких було село Мале Старосілля на Черкащині. Подано відомості про початкову історію згаданого села, у тому числі перелік священиків місцевої церкви. В статье исследуется генеалогия крестьянского рода Дячков, первоначальным поселением которых было село Малое Старосилля на Черкасщине. Приведены известия о начальной истории этого села, в том числе и список священнослужителей местной церкви. The article presents a research of genealogy of a peasant family of Dyachkys who originally resided in the village of Male Starosillya in Cherkasy region. The information on the initial history of the village including the list of priests of the local church has been presented.