До питання історії походження родини Бернарів з Лугу - Бернар, В. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2009)
У статті аналізується походження родини Бернарів з с. Луг Тячівського району Закарпатської області. Акцентується увага на генеалогії ХХ ст. В статье анализируется происхождение рода Бернаров из села Луг Тячевского района Закарпатской области. Главное внимание акцентируется на генеалогии ХХ века. In article the origin of the Bernar family from Luh village (Tyachiv district, Transcarpathian regin) is analyzed. The readers attention is focused on the genealogy of the 20th c.