Príručka ku genealogickému výskumu na Slovensku a v slovacikálnom zahraniči - Гречило, А. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2009)
Рецензія на збірник: Príručka ku genealogickému výskumu na Slovensku a v slovacikálnom zahraniči / Zostavil a zredigoval Milan Šišmiš. – Zväzok 2. – Martin: Slovenská genealogicko-heraldická spoločnosť, 2009. – 270 s. ISBN 978-80-970196-1-7.