Об устройствах для определения магнитных моментов габаритных объектов техники - Гринченко, В.С.; Ерисов, А.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2010)
Приведены результаты анализа устройства для измерения магнитного момента габаритных объектов техники, основанного на способе прямых измерений магнитного потока. Определены требования к выполнению первичного преобразователя этого устройства. Предложен способ синтеза сложных систем первичных преобразователей. Наведені результати аналізу пристрою для виміру магнітного моменту габаритних об'єктів техніки, заснованого на способі прямих вимірів магнітного потоку. Визначені вимоги до виконання первинного перетворювача цього пристрою. Запропоновано спосіб синтезу складних систем первинних перетворювачів. Analysis of a device for measuring magnetic moments in largedimensioned technical objects is made on the basis of direct measurements of magnetic flux. Requirements for design of the device’s primary converter are specified. A technique for complex primary converter systems synthesis is introduced.