Сопоставительный анализ энергетических свойств вентильно-реактивных двигателей с различным числом фаз - Рымша, В.В.; Радимов, И.Н.; Процына, З.П.; Кравченко, П.А. (Електротехніка і електромеханіка, 2010)
Представлен сравнительный анализ трех- и четырехфазных вентильно-реактивных двигателей при условии идентичности внешнего и внутреннего диаметров статора, активной длины машины и рабочего воздушного зазора. Наведено порівняльний аналіз трьох- та чотирьохфазних вентильно-реактивних двигунів при умові ідентичності зовнішнього та внутрішнього діаметрів статора, активної довжини машини і робочого повітряного зазору. A comparative analysis of a three-phase and a four-phase switched reluctance motors is performed under the conditions of identity of the external and internal diameters of the stator, the active length of the machine and the working air gap.