О перспективах применения постоянного тока в энергетике, промышленности и транспорте - Кузьмин, В.В.; Шпатенко, В.С. (Електротехніка і електромеханіка, 2010)
Приведены данные, свидетельствующие о резком сокращении сферы применения постоянного тока при производстве и потреблении электрической энергии. Наведені дані, що свідчать про різке скорочення сфери використання постійного струму при виробництві та використанні електричної енергії. In the article, data that show shrinkage of direct current application sphere in the field of electrical power generation and consumption are given.