Інтерполяційний поліном Лагранжа в лінійному просторі зі скалярним добутком - Кашпур, О.Ф.; Хлобистов, В.В. (Доповіді НАН України, 2018)
У лінійному нескінченновимірному просторі зі скалярним добутком і в скінченновимірному евклідовому
просторі досліджено точність формули Лагранжа на поліномах відповідного степеня. В линейном бесконечномерном пространстве со скалярным произведением и в конечномерном евклидовом пространстве исследована точность формулы Лагранжа на полиномах соответствующей степени. In a linear infinitedimensional
space with inner product and in a finite-dimensional
Euclidean space, the accuracy
of the Lagrange formula on polynomials of the corresponding degree is investigated.