Агропромисловий комплекс у системі структурних трансформацій економіки Донецької області: проблеми та перспективи розвитку - Антонюк, В.П. (Економічний вісник Донбасу, 2018)
У статті здійснено аналіз розвитку основних параметрів агропромислового комплексу Донецької області, зроблено оцінку проекту Комплексної програми економічного розвитку сільських територій Донецької області на 2018-2020 роки, відзначено позитивні сторони Програми та її слабкі місця, надано пропозиції з удосконалення проекту Програми для забезпечення більш динамічного та збалансованого розвитку АПК області. В статье представлен анализ основных параметров развития агропромышленного комплекса Донецкой области, сделана оценка проекта Комплексной программы экономического развития сельских территорий Донецкой области на 2018-2020 годы, отмечены позитивные аспекты Программы и ее недостатки, изложены предложения по улучшению проекта программы для обеспечения более динамичного и устойчивого развития АПК региона. The article presents an analysis of the main parameters for the development of the agro-industrial complex in the Donetsk region, an evaluation of the draft of the Comprehensive Program for the Economic Development of Rural Areas of the Donetsk Region for 2018-2020, notes the positive aspects of the Program and its shortcomings, sets out proposals for improving the draft program for more dynamic and sustainable development AIC of the region.