SIEMA`2003 Міжнародний симпозіум (Електротехніка і електромеханіка, 2003)
Оргкомітет має честь запросити Вас прийняти участь у 6-му Міжнародному симпозіумі «Проблеми удосконалювання електричних машин і апаратів. Теорія і практика» (SIEMA'2003), який відбудеться 16 - 18 жовтня 2003 р. у НТУ "ХПІ"