Новые задачи проектирования трансформаторов - Алпатова, А.И. (Електротехніка і електромеханіка, 2003)
Описываются постановки некоторых задач, возникших перед конструктором-расчетчиком трансформаторов в последнее время, даются подходы к их решению. Описуються постановки деяких задач, що виникли перед конструктором-розраховувачем трансформаторів останнім часом, даються підходи до їхнього вирішення. Raising of some tasks arising up before the designer-estimator of modern transformers is described, approaches to their decision are given.