Неявний метод чисельного розрахунку перехідних процесів в суміщених електричних машинах - Борзік, В.Л. (Електротехніка і електромеханіка, 2003)
Розглянута можливість підвищення ефективності алгоритму розрахунку перехідних процесів в суміщених електричних машинах за рахунок використання кубічних сплайнів. Рассмотрена возможность повышения эффективности алгоритма расчета переходных процессов в совмещенных электрических машинах за счет использования кубических сплайнов. Possibility of algorithm for computation of transitional processes in combined electric machines and its efficiency increase due to cubic splines using is considered.