Квантово-механічна модель давачів кута індукційного типу (частина 3. Аналіз впливу технологічних похибок) - Завгородній, В.Д. (Електротехніка і електромеханіка, 2003)
Проаналізовано вплив технологічних похибок виготовлення складових індукційного давача кута і систематичних похибок його джерела живлення на точність відображення вхідної величини кута фазою е.р.с. вихідного сигналу. Запропоновано методи компенсації похибок, спричинених цими факторами. Проанализировано влияние технологических отклонений составных частей индукционного датчика угла и систематических ошибок его источника питания на точность отображения фазой э.д.с. выходного сигнала входной величины угла. Предложены методы устранения этих ошибок. Influence of induction type angle transducer parts manufacturing deviation and systematic errors of its power supply on the output signal phase error is analyzed. Methods of these errors removal are offered.