Квантово–механічна модель давачів кута індукційного типу (частина 4. Аналіз методів обробки вихідних сигналів) - Завгородній, В.Д.; Мороз, В.І.; Петрова, О.А. (Електротехніка і електромеханіка, 2003)
Приведены результаты сравнительного анализа методов обработки сигналов индукционного датчика угла и предложены новые, позволяющие значительно увеличить разрядность и точность угло-измерительных систем квантово-оптических устройств локации и лазерного дистанционного мониторинга окружающей среды. Наведено результати порівняльного аналізу методів обробки сигналів індукційного давача кута і запропоновано нові, які дозволяють значно підвищити розрядність і точність куто-вимірювальних систем квантово-оптичних пристроїв локації та лазерного дистанційного моніторингу навколишнього середовища. Comparative analysis of output signals processing methods in induction type angle transducer is resulted. New processing procedures, increasing resolution and accuracy of angle-measuring systems used in quantum–optical location and remote control environment devices are suggested.