Синтез генетично модифікованих конструкцій магнітоелектричних перетворювачів - Харчишин, Б.М. (Електротехніка і електромеханіка, 2003)
Приведены результаты синтеза на основании геометрического моделирования новых конструкций магнитоэлектрических преобразователей гидроусилителей, приспособленных к использованию редкоземельных постоянных магнитов. Рассматриваемые конструкции характеризуются повышенными энергетическими показателями при одновременной миниатюризации их размеров. Наведено результати синтезу на основі геометричного моделювання нових конструкцій магнітоелектричних перетворювачів гідропідсилювачів, пристосованих до використання рідкісноземельних постійних магнітів. Розглянуті конструкції характеризуються підвищеними енергетичними показниками при одночасній мініатюризації їхніх розмірів. Synthesis of electro-magnetic transformers constructions using permanent magnets is resulted. The considered transformers are used in hydro–amplifiers and characterized by improved power indexes and minimized dimensions.