Титко Олексій Іванович. До 60-річча від дня народження (Електротехніка і електромеханіка, 2003)
Виповнилося 60 років Олексію Івановичу Титко, доктору технічних наук, професору, завідуючому відділом моделювання машин змінного струму Інституту електродинаміки Національної академії наук України.