Рецепція творчості Тараса Шевченка на сторінках журналу “Biuletyn polsko-ukraiński” - Астаф’єв, О. (Слово і Час, 2011)
У статті розглянуто рецепцію творів Тараса Шевченка на сторінках журналу “Biuletyn Polsko- Ukraiński”, проаналізовано переклади, велику увагу приділено проблемам шевченкознавства, відгукам на нові видання поета, статтям про його творчість і її значення для розвитку українсько- польських літературних взаємин. The paper studies the reception of Taras Shevchenko’s works on the pages of the journal “Biuletyn Polsko-Ukraiński”. The author analyses translations, research papers and reviews of new editions of Shevchenko’s oeuvre, articles on his work and its significance for the development of Ukrainian- Polish literary relations. В статье рассмотрена рецепция произведений Тараса Шевченко на страницах журнала “Biuletyn Polsko-Ukraiński”, проанализированы переводы, большое внимание уделено проблемам шевченковедения, отзывам на новые издания поэта, статьям о его творчестве и ее значение для развития украинских-польских литературных взаимоотношений.