Конструювання культурного простору в поезії Петра Мідянки - Борисюк, І. (Слово і Час, 2011)
Статтю присвячено аналізу структуротворчих принципів і особливостей моделювання культурного простору в поезії П.Мідянки. Особливу увагу приділено феномену карпатського міфу та ритуальній структурі поетичного тексту. The article analyses the structural principles and the peculiarities of cultural space modeling in the poetry by P. Midyanka. Special attention is paid to the phenomenon of Carpathian myth and to the ritual structure of poetic texts. Статья посвящена анализу структуротворческих принципов и особенностей моделирования культурного пространства в поэзии П.Мидянки. Особенное внимание уделено феномену карпатского мифа и ритуальной структуре поэтического текста.