Постформінг. Лакуни, загальні місця, краєвиди, мальовані чаєм - Старовойт, І. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Татаренко Алла. Поетика форми в прозі постмодернізму
(досвід сербської літератури). – Львів: ПАІС, 2010. – 544 с.
Ця праця присвячена
проблемі постмодерної трансформації в багатому пост-Арістотелевому сенсі:
несталій, негарантованій, відкритій формі, пристосовуваній до значення,
формі, що стає синтезом деякого хаотичного порядку, формі семантично й
семіотично наповненій, що її годі звести до однозначності і що “завдячує”
своєю амбівалентністю як eidos-ам, так і morfe-мам постмодернізму.