Мариністика в художній літературі - Лущій, С. (Слово і Час, 2011)
9–10 вересня на базі Інституту філології та соціальних комунікацій Бердянського
державного педагогічного університету проходила традиційна міжнародна
конференція “Мариністика в художній літературі”. Організатори конференції
Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, Інститут філології та соціальних
комунікацій Бердянського БДПУ, Науково-дослідний інститут слов’янознавства
та компаративістики, Всеукраїнська спілка письменників-мариністів.