Перший Всеукраїнський круглий стіл “Сакральні тексти: коментарі, переклади, інтерпретації” - Назарук, В. (Слово і Час, 2011)
6 листопада 2010 року в Національному університеті “Острозька академія” відбувся
перший всеукраїнський круглий стіл “Сакральні тексти: коментарі, переклади,
інтерпретації”. Захід було організовано спільними зусиллями Лабораторії перекладу
сакральних текстів (Острог) та Молодіжної асоціації релігієзнавців (Київ). Участь
у круглому столі взяли студенти й науковці з вищих навчальних закладів Києва,
Донецька та інших міст України.