Наші презентації (Слово і Час, 2011)
Українсько-польські літературні взаємини: історія, типологія, рецепція: Колективна монографія; Всесвіт. – 2010. – №7–8; Вісімдесят і далі… Коротка історія Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України; “Договори і постанови...”; Дерево життя; Жанрово-стильові аспекти творчості Лесі Українки: Збірник наукових праць; В’ячеслав Липинський та його доба; Шаменков Сергій. Піхота українських гетьманів ХVII – поч. XVIII ст.