Особенности состава продуктов массопереноса вещества сплава типа СЧСuS, модифицированного микропорошками TiN, Al₂O₃ и AlN - Марковский, Е.А.; Олексенко, И.В.; Гаврилюк, В.П.; Панасенко, Д.Д. (Процессы литья, 2013)
Для более детального изучения особенностей состава продукта массопереноса вещества сплава типа СЧСuS, модифицированного микропорошками TiN, Al₂O₃ и AlN, были проведены исследования сплавов на трение при различных нагрузках и с разной продолжительностью времени. Для більш детального вивчення особливостей складу продукту масопереносу речовини сплава типу СЧСuS, який модифікований мікропорошками TiN, Al₂O₃ і AlN, були проведені дослідження сплавів на тертя при різних навантаженнях і з різною тривалістю часу. For a more detailed study of the mass transfer characteristics of the product-type alloy СЧСuS material modified micropowders TiN, Al₂O₃ and AlN were investigated alloys friction at different loads and different lengths of time.