Грошова оцінка земель та сучасні тенденції її зміни - Лаврик, У.В. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
В статье рассмотрены изменения, которые состоялись в землепользовании и в экономике сельского хозяйства после последнего тура оценки земель.
Показано как эти изменения повлияли на величину денежной оценки земель, и
в связи с этим предложены новые методические подходы к нормативной денежной оценке земель. А также приведены расчеты денежной оценки земель по
отдельным районам Донецкой области. В статті розглянуті зміни, які відбулися у землекористуванні та в економіці сільського господарства після останнього туру оцінки земель. Показано
як ці зміни вплинули на величину грошової оцінки земель, і у зв'язку з цим запропоновано нові методичні підходи до нормативної грошової оцінки земель. А
також наведені розрахунки грошової оцінки земель по окремих районах Донецької області.