Зміцнення піноскла високодисперсним продуктом взаємодії нестехіометричного карбіду кремнію з оксидами металів - Гадзира, М.П.; Давидчук, Н.К.; Тимошенко, Я.Г.; Теплюк, О.В. (Современные проблемы физического материаловедения, 2014)
Вивчено вплив високодисперсних композиційних порошків, що утворюються в результаті взаємодії нанорозмірного карбіду кремнію з оксидами металів (Fe₂O₃, TiO₂, WO₃, Cr₂O₃), на формування структури і міцність піноскла. Досліджено структуру сформованого високоміцного піноскла. Изучено влияние высокодисперсных композиционных порошков, образовавшихся в результате взаимодействия наноразмерного карбида кремния с оксидами металлов (Fe₂O₃, TiO₂, WO₃, Cr₂O₃), на формирование структуры и прочности пеностекла. Исследована структура сформированного высокопрочного пеностекла. The influence of fine composite powders formed as a result vzaimldeystviya nanosized silicon carbide with metal oxides (Fe₂O₃, TiO₂, WO₃, Cr₂O₃), on the structure and strength of the foam glass. The structure of the generated high foam glass.