Методи визначення балістичної стійкості пластин броні - Перчун, Г.І.; Самофалова, А.О.; Кононенко, Г.А. (Фундаментальные и прикладные проблемы черной металлургии, 2015)
Виконано аналітичні дослідження різних методів визначення балістичної стійкості пластин індивідуальної броні. Показано проблему обмеженості даних в результаті оцінки балістичної стійкості на рівні «задовільно - незадовільно». Розглянуто основні етапи д час проникненні ударника в металеву пластину і поставлено завдання для подальших досліджень. Выполнены аналитические исследования различных методов определения баллистической стойкости пластин брони. Показана проблема ограниченности данных в результате оценки баллистической стойкости на уровне «удовлетворительно – не удовлетворительно». Рассмотрены основные этапы при проникновении ударника в металлическую пластину и поставлены задачи для последующих исследований. Carried out analyzes various methods for determining the ballistic performance armor plates. It is shown that the problem of limited data from the evaluation at the level of ballistic performance «satisfactory - not satisfactory». The main stages of the penetration of striker into a metal plate, and set targets for future research.