Сагановіч Г. Нарыс гісторыі Беларусі ад старажытнасці да канца XVIII стагоддзя - Маслійчук, В. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2004)
Рецензія на книгу: Сагановіч Г. Нарыс гісторыі Беларусі ад старажытнасці да канца XVIII стагоддзя. – Мінск: Энцыклапедыкс, 2001. – 412 с.