Про дві вітчизни серця, але одну любов - Павлюк, І. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Яручик Віктор. Українська поезія, творена в
Польщі після Другої світової війни: Монографія. –
Луцьк: Волинський нац. ун-т ім. Лесі Українки,
2010. – 228 с.