Конкорданція повного зібрання творів Григорія Сковороди - Боронь, О. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Online Concordance to the Complete Works of Hryhorii Skovoroda // www.arts.ualberta.ca/~ukr/skovoroda/NEW. Онлайнова конкорданція творів Г. Сковороди – це вже друга поява словника такого типу в україністиці: першим, як відомо, побачив світ Шевченків конкорданс [див.: 6], що одразу ж привернув увагу як численних дослідників [див.: 1; 4; 5; 9], котрі одностайно визнали його значущість для підвищення рівня наукових студій над творчістю Шевченка, так і зацікавленої ширшої громадськості [див.: 2; 7]. Ось уже майже десять років жоден професійний шевченкознавець не може обійтися без конкордансу. Це видання незамінне при розгляді наскрізних мотивів, образів-концептів тощо, бо дає змогу ретельно проаналізувати абсолютно всі контексти слововживання, забезпечуючи справді науковий ґрунт спостереженням над поетичним світом митця.