Журба О. І. Становлення української археографії та історіографічний процес другої половини XVIIІ–ХІХ ст. - Гирич, І. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2004)
Рецензія на книгу: Журба О. І. Становлення української археографії та історіографічний процес другої половини XVIIІ–ХІХ ст. – Дніпропетровськ, 2003. – 314 с.