Всеукраїнська наукова конференція в Донецьку - Пуніна, О. (Слово і Час, 2011)
28 жовтня 2010 року на базі Донецького національного університету кафедрою історії української
літератури і фольклористики було проведено всеукраїнську наукову конференцію “Інтертекстуальні
та комунікативні аспекти художнього тексту і їх літературознавча інтерпретація”.