Наші презентації (Слово і Час, 2011)
Всесвіт. – 2010. – № 9-10; Харченко Олег Валентинович. Американський дискурс комічного (на матеріалі комедійних фільмів, художніх та публіцистичних творів ХХ й ХХІ сторіч); Зимомря Іван. Австрійська література: моделі рецепції тексту: Монографія; Зимомря Іван. Мала проза Томаса Бернгарда: Контекст рецепції та генології; Всесвіт. – 2010. – № 11-12.