Михайлина Хомівна Коцюбинська (Слово і Час, 2011)
7 січня після важкої хвороби
на 80 році життя померла
Михайлина Хомівна Коцюбинська
– відомий український філолог,
літературознавець , активна
учасниця руху шістдесятників.