Проблеми цілісності існування людини у прозі Григорія Штоня - Леоненко, О. (Слово і Час, 2011)
У статті розглянуто основні елементи онтологічної структури романів “Рай” і “Суд”, що
зумовлюють існування специфічної моделі фантастичної реальності. The article deals with the basic elements of ontological structure of Hryhoriy Shton’s novels “The
Paradise” and “The Trial” which calls forth a peculiar model of fantastic reality. В статье рассмотрены основные элементы
Антологической структуры романов “Рай” и “Суд”, что
определяет существование специфической модели
фантастической реальности.