Болісна пам'ять як діалог культур - Астаф’єв, О.; Ляшенко, О. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Зимомря Іван. Австрійська література: моделі рецепції тексту. –
Дрогобич – Тернопіль, 2009. – 216 с.
Зимомря Іван. Мала проза Томаса Бернгарда: контекст рецепції
та генології. – Дрогобич – Тернопіль, 2010. – 164 с.